About Us

Built
to last

Duurzaam in materiaal. Verantwoord in productie. Om altijd en overal fenomenaal te kunnen fietsen.

WIJ GAAN VOOR IMPACT

Om blijvend duurzame verandering teweeg te brengen, moet het roer om.

Daarom doen we het anders:  
van product tot productie,
van producent tot consument,
van verkoop tot nazorg,
van gebruik tot aan het einde van de levensduur,
e-bike na e-bike.

SLIMME
innovatiE

Het iconische monocoque-frame is niet alleen een blikvanger, het zorgt ook voor een lichte fiets met een sterke basis. Daarbij blaast ons hybride geautomatiseerde productieproces de Nederlandse ambacht van fietsenmakelij weer nieuw leven in.

BEWUST BETROUWBAAR

Waar veel fabrikanten kiezen voor hand-made in Azië, kiezen wij bewust voor een uniek geautomatiseerd productieproces in Europa. Door te kiezen voor lokale sourcing en productie en het gebruik van gerecyclede materialen minimaliseren we de ecologische voetafdruk en CO2-uitstoot van onze bikes. Nu en in de toekomst.

WIJ WERKEN GRAAG SAMEN

Alleen samen komen we verder. Daarom kiezen wij voor partners van wie wij kunnen leren, die ons uitdagen grenzen te verleggen en ons helpen buiten de gebaande paden te treden.

“WIJ LATEN DE FIETSINDUSTRIE ZIEN DAT HET ANDERS KAN”
Tom Schiller, Co-Founder
“Met de focus op Lokale productie verduurzamen wij de keten”
BOB Schiller, Co-Founder

WIJ ZIJN
Mokumono

Ons verhaal begint met twee tweelingbroers - fervente fietsers en wereldverbeteraars - met een visie om de dingen anders te doen. Ondertussen is Mokumono een collectief unieke talenten on a mission om de meest duurzame e-bike van 100% Nederlandse makelij te bouwen.

BOEK JOUW TESTRIT

Test nu de gloednieuwe Polder of de trouwe Delta en ervaar zelf het gemak en plezier van een Mokumono. Maak een afspraak voor een proefrit in onze showroom in Amsterdam.

Niet in de buurt van Amsterdam? Testrij bij een van onze partners of abonneer je op de nieuwsbrief voor updates over events en nieuwe testlocaties.