lease

Lease bike in Amsterdam

lease een mokumono

Loyaal. Makkelijk. Betrouwbaar. Lease nu één van onze e-bikes, zakelijk of privé, en ervaar de vrijheid.

makkelijker kan niet

Hou je van kwaliteit, design en snelheid?
Ben je graag flexibel onderweg zonder gedoe? En draag je het liefst ook een steentje bij aan klimaat en milieu, zeker als dat je niets extra’s kost?

Kies dan voor ons lease-plan. Zo zoef je moeiteloos weg op een e-bike die bij je past: zonder diepte-investering, mét het rendement van duurzaam design.
Goed voor jou, goed voor het milieu.

zakelijk
leasen

Is duurzaamheid onderdeel van jouw company policy? Help je team dan aan één van onze bikes en kies voor een duurzaam alternatief met ons lease-plan. Zo draag je niet alleen bij aan een schonere stad maar ook aan de gezondheid en het welzijn van je mensen. En die bikes voorzien we natuurlijk graag van je company branding!

Onze LEASE PARTNERS

Wij werken samen met twee gerenommeerde lease partners die samen een palet aan lease-vormen aanbieden. Stem af op je wensen en mogelijkheden als werkgever, werknemer of particulier en kies voor het lease-plan dat het beste bij je past bij één van deze twee providers. In onze FAQ vind je meer informatie over het aangaan van een lease-contract.

In geval van vragen, neem gerust contact met ons op.  

Particulier LEASEN

Wel de lusten, niet de lasten. Voor een vast maandbedrag lease je een Mokumono inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp. Neem contact met ons op voor een aanvraag op maat!