lease

Elektrische fiets testrit in Amsterdam

lease de krachtigste
e-bike

Loyaal. Makkelijk. Betrouwbaar. Lease nu één van onze Mokumono e-bikes, zakelijk of privé, en ervaar de vrijheid van elektrisch fietsen.

lease jouw droomfiets

makkelijker kan niet

Mokumono staat garant voor zorgeloos rijden en dat betekent een fiets die het altijd doet. Van remmen tot techniek: we helpen je altijd waar en wanneer nodig. Met kwaliteitsonderdelen en krachtige technologie gaan jouw avonturen verder.

Kies  voor ons lease-plan. Zo zoef je moeiteloos weg op een e-bike die bij je past: zonder diepte-investering, mét het rendement van duurzaam design.
Goed voor jou, goed voor het milieu.

zakelijk
leasen

Is duurzaamheid onderdeel van jouw company policy? Help je team dan aan één van onze bikes en kies voor een duurzaam alternatief met ons lease-plan. Zo draag je niet alleen bij aan een schonere stad maar ook aan de gezondheid en het welzijn van je mensen. En die bikes voorzien we natuurlijk graag van je company branding!

Onze LEASE PARTNERS

Wij werken samen met gerenommeerde lease partners die samen een palet aan lease-vormen aanbieden. Stem af op je wensen en mogelijkheden als werkgever, werknemer of particulier en kies voor het lease-plan dat het beste bij je past bij één van deze twee providers. In onze FAQ vind je meer informatie over het aangaan van een lease-contract.

In geval van vragen, neem gerust contact met ons op.  

Particulier LEASEN

Wel de lusten, niet de lasten. Voor een vast maandbedrag lease je een Mokumono inclusief onderhoud, verzekering en pechhulp. Neem contact met ons op voor een aanvraag op maat!

Lease jouw droomfiets

Leasen bij Mokumono is heel gemakkelijk. We helpen je graag verder. Vul onderstaande informatie in en ontvang direct informatie, passend bij jouw situatie.