IN DE PERS

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

De reviews spreken voor zichzelf

4.3 gemiddeld
47 reviews

Het was even wachten op de Polder van Mokumono - ik was een van de vroegboekers en moest daarom wat langer wachten. Inmiddels kunnen ze de fietsen vrij snel uitleveren volgens mij. Maar net voor de Kerst 2023 kon ik hem dan toch ophalen. Het was het wachten meer dan waard!

Het is een fantastische solide en heerlijk rijdende fiets. Ik ben gevallen voor zijn opvallende frame en schijnbare simpliciteit. Lokaal geproduceerd waard mogelijk met hoogwaardige componenten. De ondersteuning is zeer natuurgetrouw- echt alsof je de wind in de rug hebt - en de elektromotor is nauwelijks hoorbaar.

Veldink

09-01-2023

Sinds ik deze zomer (2023) een artikel over de Polder las werd ik geïnteresseerd. Alle ideeën over veelgebruikte voorwerpen zoals deze elektrische fiets van Mokumono sluiten aan bij m'n eigen opvattingen. De vormgeving, de eenvoud, de duurzaamheid, technisch vernuft en het feit dat bijna alles aan deze fiets in Nederland en Europa worden gemaakt sloegen mij stijl achterover.
Na 5 maanden wachten kreeg ik een mailtje van Bob dat het frame binnen was en er was begonnen met de opbouw. Zoals je zult begrijpen voelde dit aan als een verlossing.

Joop Schouten

19-12-2023

Ook ik heb aardig geduld moeten hebben, maar nu is mijn mat groene polder dan eindelijk daar waar hij hoort: bij mij😀
De eerste indruk na 1 week en ruim 100 km:
Wat een genot om hier op te mogen fietsen.
Geruisloos zweef je door de omgeving met het gevoel dat je zelf fietst, echter zonder ook maar iets van vermoeidheid te voelen.
Perfect in te stellen met de app. Alles wat een fiets nodig heeft zit er op, maar geen onnodige gadgets.

Bert

15-02-2024